Купити дитяче взуття: "Черевики осінні TOPITOP 2242, чорні, лак "

Якщо Ви не впевнені в розмірі ноги дитини, виміряйте довжину його стопи як описано тут
Акція! Дитячі Черевики осінні TOPITOP 2242 чорні
Код:4880-4366
Колір:чорні
Матеріал верху:натуральна лакована шкіра
Матеріал підкладу:взуттєва байка + шкіряна устілка
Країна виробник:Туреччина
Характеристики:жорсткий задник, щільний пружний супінатор, підошва зі скошеним каблуком (Томаса) і антишоковими вставками
Екстравагантні і в той же час класичні демісезонні черевики для дівчаток не залишать байдужими стильних підлітків. Ця модель взуття для дітей виконана з лакової чорної шкіри. По центру дуже вдало розташувалася яскрава бордова вставка з космічним принтом і шкіряний бант.
Черевики для підлітків мають підвищений задник і виглядають як елегантні півчобітки, а в той же час надає важливе ортопедичне вплив на формування ніг дітей.
Фіксують елементами служать застібка "блискавка" і з іншого боку вставка - гумка - на різну повноту ніг.
Міцна термопластичная підошва зі скошеним каблуком (подовжений всередині) володіє стримуючим фактором для профілактики небажаної деформації стопи і сприяє правильному розвитку ніг.
Важливим ортопедичним елементом в цій моделі черевик є устілка зі шкіри з анатомічним супінатором для правильної позиції стоп вашої дитини. Усередині черевики утеплені м'яким з байки.
Молодіжні стильні черевики, які можна легко купити в нашому інтернет-магазині дитячого взуття на період весна-осінь стануть прикрасою для ваших модниць, як у повсякденному житті, так і в урочисті моменти, коли хочеться бути чарівною.
Размірна сітка
Рекомендації по догляду за шкіряним взуттям
Розміри в наявності та ціни:
27990грн.
 Купити
Відгуки про дитячі Черевики осінні TOPITOP 2242, чорні
Добавити відгук
Вибачте, але поки ще не додали відгуків до цієї моделі дитячого взуття
Купити в нашому інтернет магазині якісне шкіряне дитяче взуття TOPITOP різних видів дуже просто. Заповніть свою контактну інформацію, натисніть кнопку "Купити" та чекайте дзвінка менеджера.
Магазин дитячого взуття "ТОПІТОП" - завжди великий вибір і низькі ціни!
Корисна інформація